POKEWOK BY UNO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 59 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pokewok by UNO. Meer weten? Ontdek meer

10 nov 2022 om 12:36 The worsts delivery service in all this time I am using Thuisbezorgd. The restaurant blamed you guys so why the client have to pay for this miscommunication between you?
21 aug 2022 om 19:43 Maar 3 van de 5 bestelde garnalen. Andere garnalen waren niet geparneerd.
1 jun 2022 om 19:49 HEERLIJK! Voor 13 euro (afgehaald) echt een heerijke pokébowl op. Verse ingrediënten en super tasty. Er zat een sausbakje apart bij zodat je zelf kon bepalen hoeveel saus je in je bowl wilde hebben. Echt een top idee! Ik zal vaker bestellen
7 mrt 2022 om 15:41 Prima op tijd bezorgd maar de sushi was erg matig.
28 sep 2021 om 16:50 The avocado was hard as a rock :( Too much mayonnaise, you could barely taste the other ingredients.
21 sep 2021 om 20:22 Veel, superlekker, niet te duur, snelle bezorging. Top
17 sep 2021 om 10:10 Voor het eerst besteld en goed bevallen! Eten was lekker en bezorging netjes en op tijd
3 aug 2021 om 21:24 Eten is prima!
18 jul 2021 om 21:22 Al 5 x besteld hier en altijd goed. Je kan zelf jouw bowl samenstellen, dat is heel fijn.
4 jul 2021 om 19:46 Ik had een pokebowl met crispy kip. Deze was verbrand. Ik heb de kip niet op kunnen eten. Overbleef rijst met veel saus en weinig groente. Eerder was ik tevreden over jullie pokebowls maar deze keer viel het erg tegen!
4 jul 2021 om 18:27 Ik had de kippokébowl: Veel te veel saus met veel te veel suiker. Weinig avocado en groente. Je eet eigenlijk een bak rijst met saus
3 jul 2021 om 15:12 Helaas veel te veel saus bij de poke bowl, jammer want het was te overheersend.